Προϊόντα
Your Cart

Επιστροφές

Επιστροφές Προϊόντων


Οι αποστολές από και προς τα κέντρα επισκευών γίνονται πάντοτε με δικό σας μέσο και κόστος, εκτός των περιπτώσεων που προβλέπεται κάποια ειδική διαδικασία από τον κατασκευαστή.


Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων


Aφορά αντικατάσταση προϊόντος με Τεχνικό Πρόβλημα κατά την παράδοση (Dead-On-Arrival)


Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη .


Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός τριών (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι:


Η ζημία δεν έγινε με υπαιτιότητα του πελάτη.

Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε εντός της συσκευασίας τους .

Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Στην περίπτωση των προϊόντων με Τεχνικό Πρόβλημα κατά την παράδοση (Dead-On-Arrival), εξακριβώνεται το πρόβλημα και γίνεται αντικατάσταση με καινούριο προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος των μεταφορικών για την παραλαβή από τον πελάτη και την αποστολή του καινούριου προϊόντος προς τον πελάτη αναλαμβάνει η εταιρεία μας .


Δικαίωμα Υπαναχώρησης λόγω μεταμέλειας


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αζημίως, ύστερα από ειδοποίηση και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 3 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος των μεταφορικών  αποστολής και επιστροφής των προϊόντων καθώς και τα τραπεζικά έξοδα .


Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Η διαδικασία της επιστροφής των χρημάτων ξεκινάει μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων και κατόπιν του σχετικού ελέγχου από εμάς .


Τα ανταλλακτικά επισκευής καθώς και προϊόντα κατόπιν ειδικής παραγγελίας από εσάς δεν επιστρέφονται .